Cacao Ceremonie

€44,- p.p. Cacao Ceremonie groep //
v.a. €144,- Cacao Ceremonie 1-op-1

Cacao Ceremonie Breda

Ben jij benieuwd wat de spirit van Cacao jou kan brengen? Wil jij een diepere connectie met jouw gevoel en innerlijke wijsheid? Ben je benieuwd welke waardevolle schatten er in de diepere lagen van je bewustzijn op je wachten?

Misschien ben je al stappen aan het zetten om naar je gevoel te luisteren en voel je de roeping om dieper te gaan. Cacao geeft je de sleutel naar je hart.

Cacao ceremonies worden al eeuwen lang door vele culturen gekoesterd als een krachtige manier om te werken aan persoonlijke groei en heling.

Omdat we zo veel prikkels van buitenaf te verwerken krijgen is het soms moeilijk om onze innerlijke gevoelens de ruimte te geven. Het hoofd gaat maar door, je gedachten staan niet stil en dan betrap je jezelf er ineens op dat je spanningen, druk en ruis ervaart.

Het zachte plantmedicijn cacao geeft je de sleutel naar jouw gevoel.

Cacao helpt je om uit je hoofd richting je hart, waar je gevoel en emotie ligt, te gaan. Je kunt vaak met meer helderheid naar situaties kijken en weer gaan vertrouwen op jouw innerlijke kompas.

Cacao staat bekend om de hart-openende werking maar zal geen beelden of gevoelens creëren die er niet zijn. Het is een mooie manier om kennis te maken met plantmedicijnen en ondersteuning in transformatie processen. De Cacao verbindt zich met jouw innerlijke wijsheid en brengt je dan ook altijd wat je op dat moment het meeste nodig hebt.

Wat kan ik verwachten tijdens zo’n ceremonie?

1-op-1 Cacao Ceremonie:

Tijdens de individuele sessie krijg je echt alle ruimte voor jouw persoonlijke proces. Je wil graag de voordelen van een Cacao Ceremonie ervaren maar je voelt dat je dieper en met meer aandacht jouw eigen ruimte in mag nemen? De 1-op-1 sessies zijn met zorg en aandacht ingericht op jouw intenties en wensen en hebben daarom een dieper transformerend effect. Een waardevolle, liefdevolle reis naar zelfliefde.

Tijdens de 1-op-1 sessie word je gedragen door Soundhealing (o.a. kristallen klankschalen), Reiki, muziek, aromatherapie en breathwork.

Cacao Ceremonie groep:

Je wordt warm welkom geheten in de veilige, serene sfeer van de Pure Bliss studio. Bewust is er gekozen voor kleine groepen van max. 8 personen om zo persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Elke ceremonie heeft zijn eigen thema en is daarom nooit hetzelfde. We zullen een intentie plaatsen, die het anker kan vormen in jouw persoonlijke reis naar binnen. Je wordt na het gezamenlijk drinken van de Cacao meegenomen in een waardevolle ervaring.

Door middel van geleide meditaties, visualisaties, klanken en geuren kom je steeds dieper in ontspanning en dichter bij je gevoel. De Cacao helpt je om uit je hoofd, naar je hart te bewegen zodat je daar kunt ontdekken wat jij nodig hebt.

Wat kan ik ervaren?

Cacao helpt je om je bewustzijn te vergroten, dieperliggende emoties en gevoelens beter te begrijpen en te uiten. Zo ondersteunt het je op het pad naar zelfliefde en persoonlijke groei.

Wanneer je zonder oordeel en zonder verwachtingen vertrouwt op wat Cacao je te bieden heeft zul je zeker een waardevolle ervaring hebben.

Deelnemers omschrijven deze ervaring dan als: een warme omhelzing, inzicht gevend, een ontmoeting met mijn jongere zelf, voor de eerste keer zelfliefde ervaren.

Wat zijn de fysieke voordelen?

Cacaobonen zijn de zaden van de Theobroma Cacaoboom, wat ‘voedsel van de goden’ betekent (theo = god en broma = voedsel). Cacao staat niet alleen bekend om de energetische en spirituele ondersteuning maar ook om de vele fysieke voordelen:

Rauwe cacao is rijk aan krachtige antioxidanten. Uit een analyse blijkt dat cacao wel 20 keer zoveel antioxidanten als blauwe bessen bevat, en 3 keer zoveel als groene thee. Het ontgift het lichaam en geeft je immuumsysteem een boost.

Rauwe Cacao bevat essentiële mineralen zoals magnesium, koper en ijzer die nodig zijn voor stofwisselingsprocessen en een optimaal zuurstofgehalte in het bloed.

Cacao bevat als enige voedingsmiddel het stofje fenylalanine (PEA) welke ons lichaam ook aanmaakt als we verliefd zijn. Daarnaast bevordert cacao de natuurlijke aanmaak van hormonen en neurotransmitters die je goed laten voelen en de concentratie verhogen.

Cacao kan je bloeddruk en bloedcirculatie verbeteren.

Is een cacao ceremonie gevaarlijk?

Nee, een cacao ceremonie is niet gevaarlijk, Cacao helpt je om je bewustzijn te vergroten, dieperliggende emoties en gevoelens beter te begrijpen en te uiten. Zo ondersteunt het je op het pad naar zelfliefde en persoonlijke groei.

Cacao bevat geen psycho-actieve stoffen en heeft geen hallucinerend effect. De intensiteit van Cacao kan worden vergeleken met een stevig kopje koffie.

Wat anderen hebben ervaren