Innerlijke Reis

€288,- per innerlijke reis

Innerlijke reis Breda

Je voelt een innerlijke roeping om naar de diepere lagen van jezelf te luisteren en je wil dit op een veilige en vruchtbare manier doen.

Op jouw tempo stem ik met je af wat jouw behoefte en intentie is voor je innerlijke reis. Misschien heb je jezelf al wel eens verdiept in de wereld van plantmedicijnen of is dit nog compleet nieuw voor je. Wees gerust, ik begrijp je.

Ben je klaar om te ontdekken welke waardevolle inzichten zich in jouw onderbewuste verschuilen?

Laten we samen in gesprek gaan zodat ik kan afstemmen wat er nodig is voor jou om tot die waardevolle inzichten te komen en te helen met de kracht van plantmedicijnen.

De werkzame stoffen in o.a. Cacao, Psylocibine, Caapi en andere heilzame plantmedicijnen ondersteunen je in jouw helende processen. Met verschillende klanken, instrumenten, zang en rituelen mag je steeds dieper afdalen naar jouw onderbewuste.

Je mag je echt laten dragen en steunen in jouw proces want je hoeft het niet alleen te doen. Daarom is bij het maken van een innerlijke reis een veilige setting die voor jou goed voelt cruciaal dus is het belangrijk na te gaan of je ook echt de connectie met mij voelt.

Hoe verloopt het proces?

Na de intake (persoonlijk gesprek en vragenlijst) plannen we een Energetische Healing (Reiki) in. Op deze manier help ik je om al een stuk van je energetische blokkades op te heffen zodat jij goed voorbereid en meer ontspannen jouw innerlijke wereld kan verkennen. 

Op de dag van jouw reis wordt je ontvangen in de Pure Bliss studio, daar stemmen we nogmaals af wat jouw behoefte is op dat moment. Daarna zullen we op jouw tempo de transformerende reis ingaan en mag je je laten dragen. 

Wat kan ik verwachten bij een innerlijke reis?

Een innerlijke reis geeft je inzichten in diepere lagen van jezelf, kan je terugbrengen naar gebeurtenissen en gevoelens uit het verleden maar biedt ook vaak perspectieven of visies voor de toekomst. We kunnen nooit voorspellen wat je gaat ervaren.

Een goede voorbereiding is dan ook belangrijk: 

  1. De eerste stap is een kennismaking, we zullen in gesprek gaan over jouw keuze om deze verdiepende reis te maken.
  2. We gaan na of er eventuele contra-indicaties zijn en wat de beste manier is voor jou om met de diepere lagen in jezelf te verbinden.
  3. We plannen een Energetische Healing in om je zo zuiver mogelijk de reis in te laten gaan, hier heb je absoluut profijt van. Het help je van de spanning af te komen en vooraf beter te slapen.
  4. Je krijgt duidelijke instructies mee om je ook fysiek en mentaal voor te kunnen bereiden
  5. Op de dag van de reis stem ik compleet af op jou, ik zal intuïtief werken om je de bedding te bieden die je nodig hebt.
  6. De nazorg en integratie is minstens zo belangrijk als de reis zelf, achteraf zullen we je reis bespreken en onderzoeken wat je nodig hebt. Je mag dan ook altijd een afspraak inplannen voor verdere coaching/ healing/ ondersteuning.

Is een innerlijke reis gevaarlijk?

Het wordt afgeraden om ChocoBliss te gebruiken bij de volgende lichamelijke condities: Zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische aandoeningen. Wanneer je twijfels hebt, lijdt aan een psychische aandoening, in je familie psychoses voorkomen en/of medicijnen neemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voordat je overweegt een innerlijke reis met ChocoBliss te doen. Drank en/of drugs mag NOOIT worden gecombineerd met deze plantmedicijnen.

Vooraf krijg je van mij duidelijke instructies en een dieet wat je minimaal 3 dagen voor de sessie moet aanhouden. Wanneer je de roeping voelt mag je de innerlijke reis inplannen, ook zal je dan de intake en Energetische Healing kunnen plannen.

Wat anderen hebben ervaren