Energetische Healing

€55,- per sessie

Energetische Healing Breda

Ervaar je wel eens een overweldigend gevoel door (werk)druk, stress, intense emoties en/of piekeren? Is het lastig om bij jouw gevoel te komen en zo je grenzen te bewaken en rust te ervaren?

Kun je moeilijk rust vinden?

De energie in ons lichaam heeft invloed op vele aspecten van ons leven. Wanneer deze niet goed stroomt kunnen er klachten ontstaan zoals:

  • Klachten in hoofd, nek en schoudergebied
  • Langdurige vermoeidheid
  • Stress/burnout klachten
  • Angst
  • Somberheid
  • Slecht (door)slapen

Vaak stoppen we onze gevoelens weg om er mee om te kunnen gaan, maar wanneer neem je de tijd om die opstapeling ook weer te verwerken?

Het lichaam onthoudt deze opstapelingen namelijk en dit kan zorgen voor blokkades in je energie. Een energetische healing kan de ondersteuning zijn die je nodig hebt.

Wil je een fijne flow in je dagelijks leven ervaren?

Ontspannende energetische healing behandelingen met Usui Reiki helpen om de energie in je lichaam weer optimaal te laten vloeien zodat jij in je kracht kunt staan.

Na een intakegesprek, waar we je klachten bespreken en je energie-blokkades in kaart brengen kunnen we direct aan de slag met de behandeling om de flow in energie weer op gang te brengen.

Tijdens de energetische healing zal ik invoelen wat jouw behoefte is en vanuit daar elk energetisch knooppunt zuiveren. Hierdoor zal er weer levensenergie gaan stromen zoals dit bedoelt is.

Wat kan ik ervaren tijdens de energetische healing?

De meeste mensen ervaren tijdens de energetische healing behandeling een diepe ontspanning en sensaties zoals zachte tintelingen, het plaatselijk wisselen van temperatuur en vertraging in ademhaling en hartslag.

Je ligt heerlijk ontspannen op een fijne behandeltafel in de Pure Bliss studio te Breda maar het is op aanvraag ook mogelijk om de behandeling thuis te ontvangen. Ik werk met mijn handen boven het lichaam of met een zachte aanraking.

Wat anderen hebben ervaren