Geleide meditatie

Geleide meditatie Breda

Meditatie is een eeuwenoude praktijk die zich richt op aandacht en bewustzijn. Geleide meditatie, zoals de naam al doet vermoeden, wordt begeleid door een ervaren meditatieleraar.

De leraar leidt je door een reeks visualisaties, ademhalingsoefeningen en gedachtepatronen die ontworpen zijn om je te helpen ontspannen, je gedachten te kalmeren en innerlijke vrede te vinden.

Wat is transcendente meditatie?

Het doel van transcendente meditatie is om het denken te laten transcenderen (overschrijden) en een staat van diepe rust en alertheid te bereiken, die vaak wordt omschreven als ‘puur bewustzijn’ of ’transcendentale bewustzijnstoestand’.

Deze staat gaat verder dan de actieve (bèta) en dromerige (alfa) hersengolfpatronen naar een diepere staat van rust (theta en delta golven).

Mijn sessies zijn zorgvuldig ontworpen om te resoneren met onze hedendaagse levensstijl en uitdagingen, waardoor ze relevant en effectief zijn voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust.

Ben je klaar om de helende kracht van geleide meditaties te ervaren? Boek nu een cacao ceremonie of Soul Care Sunday sessie.

Één-op-één sessie | €55,- per sessie

Energetische Healing

Groepssessie | €44,- per sessie/persoon​

Cacao
Ceremonie

Één-op-één sessie | €233,- per sessie

Innerlijke
Reis