Klankschalen meditatie

Klankschalen meditatie Breda

Klankschalen meditatie, vaak ook bekend als geluidsbad, maakt gebruik van de resonante tonen van klankschalen om een diep ontspannende ervaring te bieden. Maar wanneer we dit combineren met soundhealing, wordt de ervaring versterkt.

Soundhealing, of geluidstherapie, maakt gebruik van verschillende instrumenten en technieken, waaronder klankschalen, om trillende frequenties te creëren die helende energieën bevorderen.

“Ik pas in al mijn sessies Sound Healing toe, hiervoor maak gebruik van mijn stem, instrumenten en klankschalen.” – Barbara

Wat is klankschalen therapie?

De kracht van klanktherapie en geluidtherapie gaat verder dan alleen ontspanning. De trillingen en tonen van de instrumenten kunnen helpen bij:

  • Chakra Balancering: Harmoniseren en afstemmen van de  energiecentra van het lichaam.
  • Fysieke Genezing: Bevorderen van bloedcirculatie, verminderen van spierspanning en stimuleren van het lichaam’s natuurlijke genezingsprocessen.
  • Emotioneel en Mentaal Welzijn: Helpen bij het loslaten van opgekropte emoties en het verminderen van stress, angst en spanningen.

Of je nu op zoek bent naar een moment van rust in Breda of de helende krachten van klank- en geluidtherapie wil verkennen, de Pure Bliss studio in Breda biedt een ruimte waar jij echt even een self-care moment hebt. Tijdens al mijn sessies pas ik Sound Healing toe.

Ik nodig je uit om de diepe resonanties en helende frequenties van Klankschalen Meditatie en Soundhealing te ervaren tijdens een van mijn Cacao Ceremonies of een Energetische Healing

Ben je klaar om de helende kracht van klankschalen meditatie te ervaren? Boek nu een Energetische Healing of  Cacao Ceremonie

Één-op-één sessie | €55,- per sessie

Energetische Healing

Groepssessie | €44,- per sessie/persoon​

Cacao
Ceremonie

Één-op-één sessie | €233,- per sessie

Innerlijke
Reis