Barbara, de ziel achter Pure Bliss

Het verhaal van Barbara

Door heel hard te werken en altijd de meest gepolijste versie van mezelf te laten zien had ik mijn droom in de cosmetica werkelijkheid gemaakt. De droom leefde ik, tot ik in een confronterend proces stapte door ziekte. De harde realisatie dat er iets moest veranderen zette me een andere spiegel voor en zo stapte ik na ruim 10 jaar uit deze branche.

In mijn zoektocht naar heling en de verbinding tussen mijn lichaam en geest ontdekte ik de kracht van naar binnen keren, de ondersteuning van plantmedicijnen en energetische healing. Elke keer werd het duidelijker, er is geen “quick fix”. Mijn zoektocht ging verder en ik vond mijn eigen parels.

Vanuit de holistische visie beschouwen we namelijk elk aspect van ons wezen, Body-Mind-Soul, als 1 geheel. Als je daar een balans in gaat vinden, dan straalt de ware schoonheid van binnen naar buiten. 

“Het is mijn zielsmissie om anderen te begeleiden naar zelfliefde, innerlijke rust en balans. Met Pure Bliss wil ik een liefdevolle plek creëren waar je kunt ontdekken wat dit vanuit de kern voor jou betekent.”

Visie

Lichaam, hoofd en geest in balans brengen is voor ieder een persoonlijk proces. In de huidige maatschappij zitten we vaak in ons “denken” en voelen we ons soms of vaak losgekoppeld van gevoel en lichaam. Gelukkig hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden om balans terug te brengen. Eeuwenoude tradities, ceremonies en gebruiken kunnen we in onze moderne dagelijkse routines toepassen om meer geluk te ervaren.

Voel jij ook dat je behoefte hebt aan balans? Word je ook wel eens geconfronteerd met een overweldigend gevoel van spanning, haast en (werk)druk? Of heb je behoefte dichter bij je gevoel te komen, beter om te kunnen gaan met je emoties en gedachten?

Bij Pure Bliss werk ik vanuit de holistische visie dat de kracht, balans en wijsheid zich al in jou bevind. We hoeven het enkel op de juiste manier te sturen zodat jij in je kracht kan staan en een betere flow gaat ervaren.

Gevoeligheid

Het is nu duidelijk dat mijn gevoeligheid voor energie geen obstakel meer is maar juist mijn grote kracht.

Als klein meisje voelde ik altijd al feilloos aan hoe iemand zich voelde of werd ik juist overrompeld door de intensiteit van sommige emoties. Door mijn eigen proces heb ik geleerd de energie beter te sturen en zelfs technieken eigen gemaakt om dit in te zetten voor het helen van verschillende mentale en fysieke klachten. Het is mijn grootste geluk om te horen hoeveel ik voor iemand heb kunnen betekenen. Je bent welkom.

Één-op-één sessie | €55,- per sessie

Energetische Healing

Groepssessie | €44,- per sessie/persoon​

Cacao
Ceremonie

Één-op-één sessie | €233,- per sessie

Innerlijke
Reis