Choco Bliss

Choco Bliss Breda

Choco Bliss is een unieke blend van hoogwaardige, rauwe Cacao gecombineerd met andere natuurlijke ingrediënten plantmedicijnen die inzichten en heling geven in jouw innerlijke reis.

De Choco Bliss zijn handgemaakte “bonbons” vervaardigd uit Psylocibine houdende truffel, kruiden en Caapi. Ze zijn 100% Vegan.

Wat is een Choco Bliss reis?

De Choco Bliss is een echte hart-opener die je ondersteunt om op een zachte wijze de diepere lagen van jezelf te verkennen om antwoorden op jouw levensvragen te vinden. Het kan je andere perspectieven bieden en pijnstukken helpen verwerken.

In alle zorgvuldigheid stem ik met je af en ben ik de spaceholder voor jouw reis. Het is belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt dus ga goed na of je een prettige connectie met me voelt. Lees hier meer

Of je nu op zoek bent naar een manier om te verbinden met je innerlijke zelf, een diepere zintuiglijke ervaring wilt, of gewoon de genezende kracht van cacao wilt ervaren, Choco Bliss en Cacao Ceremonies bieden een pad naar verlichting, vreugde en gemeenschap.

Wil je eerst een kennismaking met Cacao aangaan om de zachte helende kracht te ervaren in een Cacao Ceremonie voordat je een diepere innerlijke reis aan gaat? Boek nu je een Cacao Ceremonie.

Één-op-één sessie | €55,- per sessie

Energetische Healing

Groepssessie | €44,- per sessie/persoon​

Cacao
Ceremonie

Één-op-één sessie | €288,- per sessie

Innerlijke
Reis

Is choco bliss gevaarlijk?

Choco Bliss, vaak geassocieerd met cacao ceremonies, staat bekend als een blend van hoogwaardige, rauwe cacao en andere natuurlijke plantmedicijnen. Maar zoals met elk product, rijst de vraag: is Choco Bliss gevaarlijk?

In zijn kern is Choco Bliss over het algemeen veilig voor consumptie door de meerderheid van de mensen. Echter, zoals bij elk voedingsmiddel of supplement, zijn er enkele overwegingen:

Het wordt afgeraden om ChocoBliss te gebruiken bij de volgende lichamelijke condities: Zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten en/of neurologische aandoeningen.

Wanneer je twijfels hebt, lijdt aan een psychische aandoening, in je familie psychoses voorkomen en/of medicijnen neemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voordat je overweegt een innerlijke reis met ChocoBliss te doen. Drank en/of drugs mag NOOIT worden gecombineerd met deze plantmedicijnen.

Concluderend, Choco Bliss is over het algemeen veilig, maar zoals bij alles is matiging en bewustzijn van uw eigen lichaam van cruciaal belang. Bij twijfel of zorgen is het altijd raadzaam om een zorgverlener of voedingsexpert te raadplegen.