Usui Reiki

Reiki behandeling Breda

Usui Reiki is een traditionele vorm van energieheling, genoemd naar zijn grondlegger, Dr. Mikao Usui. 

Usui Reiki richt zich op het kanaliseren van universele levensenergie om evenwicht, harmonie en heelheid te bevorderen. Echter is de daad van het leggen van de hand op de “pijnlijke plek” al zo oud als ons eerste instinct. Energetische healing kent vele namen en vormen en is dus moeilijk in zijn geheel te omschrijven.

Wat is Reiki?

Reiki-practitioners worden getraind/opgeleid om als kanaal te fungeren voor de Reiki-energie. Tijdens een Reiki-behandeling leggen zij hun handen zachtjes op of net boven het lichaam van de cliënt. De energie stroomt dan vervolgen op een natuurlijke manier naar de plekken waar het nodig is.

Reiki kan fysieke, emotionele, mentale of spirituele blokkades helpen op te lossen, wat leidt tot diepe ontspanning, vermindering van pijn of ongemak, en geeft een algeheel gevoel van welzijn.

Of je nu op zoek bent naar heling, ontspanning of spirituele groei, een Reiki-behandeling kan je ondersteunen op elk vlak. Gevestigd in het hart van Breda bieden wij een rustgevende omgeving waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf kunt onderdompelen in de warme, liefdevolle energie van Reiki. Ben je klaar om de helende kracht van Usui Reiki te ervaren? Boek nu een energetische healing.

Wat kost een Reiki behandeling?

Het tarief voor een Reiki-behandeling kan afhankelijk van verschillende factoren variëren , zoals de locatie van de praktijk, de ervaring en expertise van de behandelaar, de duur van de sessie en eventuele extra’s die worden aangeboden. Bij Pure Bliss Life is Reiki onderdeel van de energetische Healing sessie, deze kost €55,- per sessie.

Is Reiki gevaarlijk?

Reiki, een vorm van energetische genezing die zijn oorsprong vindt in Japan, heeft in de loop der jaren veel aandacht gekregen als een complementaire therapie voor fysieke, emotionele en mentale welzijnsbevordering. Maar zoals bij elke therapeutische benadering, vragen sommigen zich af: is Reiki gevaarlijk?

Ten eerste is het belangrijk te benoemen dat Reiki een niet-invasieve behandeling is. Dit houdt in dat de beoefenaar zijn of haar handen op of net boven het lichaam van de cliënt plaatst, met als doel de energiestromen te bevorderen en eventuele blokkades te verhelpen.  Reiki is zacht en onschadelijk voor het fysieke lichaam.

Er zijn echter enkele overwegingen om in gedachten te houden:

  • Reacties na de behandeling: Sommige mensen kunnen na een Reiki-sessie lichte hoofdpijn, vermoeidheid of emotionele verschuivingen ervaren. Dit wordt vaak gezien als een teken dat het lichaam zich aanpast en begint te genezen. Deze symptomen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen vanzelf.
  • Geen vervanging voor medische behandeling: Hoewel Reiki een waardevolle aanvullende therapie kan zijn, mag het nooit worden beschouwd als een vervanging voor professionele medische zorg. 
  • Kies een gekwalificeerde beoefenaar: Zoals met elke therapeutische benadering, is de kwaliteit van de ervaring vaak afhankelijk van de bekwaamheid van de beoefenaar. Zorg ervoor dat je kiest voor een Reiki-beoefenaar met de juiste training en ervaring.

 

Heb je zelf ervaring met Reiki?

Mijn eigen eerste ervaring met Reiki heeft mijn mening er direct compleet over veranderd. Ik was op dat moment enorm gespannen, had ernstige slaapproblemen, angsten en een continue gevoel van in beweging moeten blijven. Hier wilde ik absoluut van af.

Reiki sprak me al eerder aan, toch dacht ik op zoek te zijn naar meer “feitelijk” verklaarbare methodes. Wat ben ik blij dat ik dat heb durven loslaten! Reiki heeft me direct geholpen om de klachten te verminderen en heeft me mijn energie terug gegeven.

Sinds ik in de leer ben gegaan heb ik zowel de 1e als 2e graad behaald, zodat ik jou als Reiki therapeut vol zelfvertrouwen kan behandelen. In mijn Energetische Healings stem ik af op jouw behoefte en gebruik ik een combinatie tussen Reiki en Sound Healing voor de ultieme ervaring.

Één-op-één sessie | €55,- per sessie

Energetische Healing

Groepssessie | €44,- per sessie/persoon​

Cacao
Ceremonie

Één-op-één sessie | €233,- per sessie

Innerlijke
Reis